skip_main skip_menu skip_search

20 years

Vier met ons mee...dat we al 20 jaar huisdieren voeden!

Wij zijn Calibra - een Tsjechisch merk van honden- en kattenvoer. We bedenken graag het beste voor huisdieren. We zijn dierenartsen – maar ook huisdiereigenaren, en onze huisdieren inspireren ons elke dag weer.

Foto_20Y_BOX_DOG

Hoe is het allemaal begonnen?

In 2001 kwamen we op het idee voor ons eigen merk dierenvoeding. We hadden een duidelijke visie - de primaire focus zou liggen op kwaliteit en op het ondersteunen van de gezondheid en een lang leven van huisdieren in het gezelschap van hun baasjes. En in 2004 presenteerden we onze eerste zeven recepten van superpremium droogvoer voor honden.

Foto_20Y_BOX_FOOD_old

Ontwikkeling van het Calibra logo

Foto_20Y_BOX_692x955_PES+LOGA

Naarmate de tijd verstreek...

In de loop der jaren heeft Calibra aanzienlijke vooruitgang geboekt. We hebben ons oorspronkelijke portfolio geleidelijk uitgebreid, ons gericht op diergeneeskundige diëten, superpremium en premium voeding, en we hebben de recepten en het productdesign verbeterd. Calibra's afgestemde recepten waren altijd het resultaat van vele jaren hard werk door ons team van vooraanstaande voedingsdeskundigen, dierenartsen en andere experts op dit gebied.

Foto_20Y_BOX_orange_timeline

Ontwikkeling van het Calibra Life assortiment

Foto_20Y_BOX_692x955_PYTLE

Waar staat Calibra vandaag?

Ons brede portfolio heeft veel te bieden en dankzij de hoge kwaliteit is het een plezier om te kiezen. Bij Calibra volgen we wereldwijd de nieuwste trends in diervoeding. Alles wat nieuw, functioneel en bewezen is, wordt meegenomen in onze productontwikkeling. Wij van het Calibra-team zijn trots op het feit dat we onze producten momenteel naar bijna elk continent ter wereld exporteren.

Foto_20Y_BOX_DOG_03

Foto_20Y_BOX_692x955_ICON_DUTCH

Omdat we van ze houden

Bij Calibra brengen we zowel op het werk als daarbuiten tijd door met onze huisdieren. Daarom is hun gezondheid - en voeding van hoge kwaliteit - altijd onze eerste prioriteit. Dus vieren we de verjaardag van het merk Calibra met nog meer hard werk. We komen altijd met iets nieuws - blijf op de hoogte!

Foto_20Y_BOX_CAT