skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog Verve GF Junior M&L Chicken&Duck

Verve

Een heerlijk maaltje voor jonge honden (3–30 maanden) van (middel) grote rassen (> 10 kg).
Zodra uw junior de heerlijke geur opsnuift van deze graanvrije voeding met vers vlees is hij meteen verkocht. Dankzij het hoge gehalte aan vers kippenvlees (30 %) en hoogwaardig eendeneiwit krijgt uw jonge hond de natuurlijke voeding die nodig is voor een gezonde groei en ontwikkeling. Met dit volledige diervoeder is elke maaltijd een feest.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Adult M&L Salmon&Herring

Verve

Een voedzame maaltijd voor volwassen honden van (middel) grote rassen (10–90 kg).
Smakelijk vlees voor uw grote fijnproever! Deze graanvrije droogvoeding met vers vlees wilt u altijd in huis hebben! Verse zalm (30 %) en een hoog gehalte aan haringeiwit maken van dit volledige diervoeder een bijzonder voedzame maaltijd voor grote honden. Deze Calibra Dog Verve-droogvoeding levert niet alleen de nodige energie, maar streelt ook dagelijks hun smaakpapillen.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Adult Large Chicken&Duck

Verve

Een voedzame maaltijd voor volwassen honden van grote rassen (> 30 kg).
Een smakelijke graanvrije voeding met vers vlees, die elke hond doet watertanden. Kortom, het is alsof deze droogvoeding rechtstreeks van de slager komt. 30 % vers kippenvlees en hoogwaardig eendeneiwit - daarvan smult zelfs de meest kieskeurige eter! Maar dit volledige diervoeder smaakt niet alleen goed, het is ook nog eens goed voor uw trouwe vriend.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Senior M&L Chicken&Duck

Verve

Een uitgekiende voeding voor volwassen honden (vanaf 6 jaar) van (middel) grote rassen (10–90 kg).
Vanaf de eerste hap is deze krokante, graanvrije droogvoeding met vers vlees het favoriete kostje van uw grote fijnproever. Hij ruikt de combinatie van vers kippenvlees (30 %) en hoogwaardig eendeneiwit al vanaf een afstand en komt dan meteen aan rennen. Dankzij de extra chondroprotectiva die zorgen voor het behoud van soepele gewrichten, is dit volledige diervoeder de juiste voeding voor grote honden op leeftijd.

Productgegevens

Calibra Dog Life Starter & Puppy Lamb

Life

Calibra Dog Life Starter & Puppy Lamb - een complete superpremium droogvoeding voor pups (tot 3 maanden oud), ook geschikt voor drachtige en zogende teefjes. Deze droogvoeding met hoogwaardig lamsvlees en laag granengehalte (rijst) is hypoallergeen en levert de noodzakelijke voedingsstoffen tijdens deze belangrijke fase in de ontwikkeling van een hond.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Large Breed Chicken

Life

Calibra Dog Life Junior Large Breed Chicken - een superpremium droogvoeding met kip voor jonge honden (3-30 maanden oud) van grote rassen (meer dan 30 kg). Deze droogvoeding, waarin dierlijke eiwitten 90% van het totale eiwitgehalte uitmaken, voldoet aan de behoeften voor de optimale groei van grote rassen en is bovendien hypoallergeen.

Productgegevens

Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb

Life

Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb - complete, superpremium droogvoeding met lam voor volwassen honden van grote rassen (meer dan 30 kg). De hypoallergene samenstelling met laag graangehalte (alleen rijst) is zelfs geschikt voor gevoelige spijsverteringssystemen en het formaat van de brokken is aangepast aan de fysiologische behoeften van grote honden.

Productgegevens