skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Verve GF Kitten Chicken&Turkey

Verve

Deze droogvoeding met verse kip is bijzonder geschikt voor de gevoelige buikjes van kleine kittens.

Elke portie zit boordenvol voedingsstoffen, maar is toch licht verteerbaar. Samen met andere bronnen van hoogwaardig eiwit en met zorg geselecteerde ingrediënten vormt kip de ideale basis voor de voeding van uw nieuwe kattenvriend. De voeding is verrijkt met gedroogde wei, cichoreiwortel en zalmolie. De knapperige brokjes zijn onweerstaanbaar voor alle kleine kieskeurige eters.

Productgegevens

Calibra Cat Verve GF Adult Chicken&Turkey

Verve

Hoe zorgt u ervoor dat uw kat telkens weer komt aanrennen? Met de overheerlijke Calibra Verve-voeding met verse kip is het een koud kunstje. De verleidelijke geur van deze heerlijk krokante brokjes laat katten keer op keer enthousiast naar de voerbak sprinten. Maar wat het allerbelangrijkst is, hun favoriete maaltje bevat alles wat ze nodig hebben. Speciaal voor onze kleine huistijgers hebben we bovendien luxe ingrediënten toegevoegd die hun gezondheid ten goede komen: chlorella, paardenbloem en gojibes.

Productgegevens

Calibra Cat Verve GF Adult Herring

Verve

Zodra katten horen dat het deurtje van de kast opengaat waarin Calibra Verve staat, sprinten zij naar hun voerbak. Vol ongeduld zitten ze te wachten. Het duurt veel te lang! En geen wonder, want deze knapperige, luchtige brokjes met verse haring en zalm verwennen keer op keer de smaakpapillen. Ze zijn gewoon onweerstaanbaar! De verleidelijke geur wordt onmiddellijk gevolgd door een overheerlijke smaak. En om ervoor te zorgen dat katten gezond blijven, hebben we met zorg functionele ingrediënten geselecteerd: cichoreiwortel, zalmolie en knotswierextract. Calibra Verve is likkebaardend lekker – uw kat wil er graag van proeven!

Productgegevens

Calibra Cat Verve GF Sterilised Chicken&Turkey

Verve

Vers vlees is het lekkerste wat er bestaat voor onze gedomesticeerde carnivoren. Het is een essentieel onderdeel van hun voeding. Al even belangrijk is dat de voeding uitgebalanceerd is, met name voor gecastreerde en gesteriliseerde katten. Daarom hebben we speciaal voor hen onze knapperige brokjes met vers kippenvlees ontwikkeld. De dierlijke eiwitten zijn verrijkt met zorgvuldig geselecteerde koolhydraten, essentiële vezels en functionele ingrediënten. Groenlipmosselextract, vossenbes en chlorella: lekker lekker!

Productgegevens

Calibra Cat Verve GF Sterilised Herring

Verve

De geur van verse haring en zalm ruikt uw kat van meters afstand. In gedachten steekt hij zijn kopje al in de voerbak, om de heerlijke knapperige brokjes naar binnen te werken. De smaak stelt nooit teleur, dus komt hij onmiddellijk aanrennen. 

Calibra Cat Verve Herring is met zorg samengesteld, heeft een uitgebalanceerd caloriegehalte en bevat alles wat uw kat nodig heeft voor een goede gezondheid en welzijn. Daarnaast hebben we de voeding verrijkt met groenlipmosselextract, vossenbes en gedroogd knotswier – ingrediënten die allemaal een positief effect hebben op het kattenlichaam.

Productgegevens

Calibra Cat Verve GF Indoor & Weight Chicken

Verve

Als u `s ochtends de huisdeur achter u sluit, schakelt uw salontijger over op de spaarstand en slaapt voor een groot deel van de dag. Hij verbruikt bij lange na niet zoveel energie als zijn soortgenoten die in bomen klimmen en prooi besluipen. Toch houden ook binnenkatten het meest van een natuurlijke voeding.

Ze zullen beslist genieten van de krokante, luchtige brokjes met vers kip- en kalkoenvlees die verrijkt zijn met L-carnitine, groenlipmosselextract en vossenbessen – goed voor hun gezondheid en welzijn!

Productgegevens

Calibra Cat Verve GF Adult Lamb&Venison 8+

Verve

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste voeding te vinden voor volwassen katten. Vaak hebben ze een gevoelige spijsvertering. Bovendien hebben ze al zo veel geproefd in hun leven, dat het soms moeilijk is om het deze superkieskeurige eters naar de zin te maken.

De knapperige Calibra Cat Verve-brokjes vol vlees bieden uitkomst. Het verse lams- en wildvlees verleidt zelfs de meest kieskeurige smaakpapillen. Lam en wild zijn zeer smakelijke en licht verteerbare bronnen van eiwit. Hiervoor haalt uw kat beslist de neus niet op. De voeding is verrijkt met rozenbottelmariadistelzaad en groenlipmosselextract, wat bijdraagt aan een gezond kattenleven.

Productgegevens