skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog Verve GF Junior Small Chicken&Duck

Verve

Geschikt voor jonge honden (3–12 maanden) van kleine rassen (1–10 kg).
Vanaf de eerste hap zal uw puppy dol zijn op deze droogvoeding met vers vlees en zonder graan.
Dankzij het hoge gehalte aan vers kippenvlees (30 %) en hoogwaardig eendeneiwit, krijgt uw puppy de natuurlijke voeding die nodig is voor een gezonde groei en ontwikkeling. Door de uitgekiende samenstelling is dit volledige diervoeder de perfecte keuze voor uw kleine vriend. Probeer het zelf maar eens.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Junior M&L Chicken&Duck

Verve

Een heerlijk maaltje voor jonge honden (3–30 maanden) van (middel) grote rassen (> 10 kg).
Zodra uw junior de heerlijke geur opsnuift van deze graanvrije voeding met vers vlees is hij meteen verkocht. Dankzij het hoge gehalte aan vers kippenvlees (30 %) en hoogwaardig eendeneiwit krijgt uw jonge hond de natuurlijke voeding die nodig is voor een gezonde groei en ontwikkeling. Met dit volledige diervoeder is elke maaltijd een feest.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Adult Small Chicken&Duck

Verve

Een complete graanvrije droogvoeding met vers vlees voor volwassen honden van kleine rassen met een gewicht van 1-10 kg. Het hoge gehalte aan vers kippenvlees (30%) en hoogwaardig eendeneiwit in dit recept voorziet honden van voeding die in harmonie is met hun natuurlijke voedingsinstincten en fysiologische behoeften.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Adult Small Salmon&Herring

Verve

Een genot voor de smaakpapillen van volwassen honden van kleine rassen (1–10 kg).
Vers vlees en geen graan! ...Uw viervoetige kameraad zal zijn voerbak helemaal schoonlikken… Deze Calibra Dog Verve-droogvoeding bevat maar liefst 30 % zalm, waaraan ook nog eens hoogwaardig haringeiwit is toegevoegd. En wat het voornaamste is: dit volledige diervoeder vervult alle natuurlijke voedingsbehoeften van de hond, is gezond en smaakt geweldig!

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Adult Medium Chicken&Duck

Verve

Een luxe maaltijd voor volwassen honden van middelgrote rassen (10–30 kg).
Uw trouwe viervoeter blijft bij zijn voerbak, zolang deze lekkere graanvrij droogvoeding met vers vlees erin zit. Niet storen! Dit volledige diervoeder bevat 30 % vers kippenvlees en hoogwaardig eendeneiwit, waarvan uw fijnproever keer op keer van zal genieten. Maar het allerbelangrijkste is dat deze voeding dankzij een uitgekiende samenstelling volledig voldoet aan zijn voedingsbehoeften.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Adult M&L Salmon&Herring

Verve

Een voedzame maaltijd voor volwassen honden van (middel) grote rassen (10–90 kg).
Smakelijk vlees voor uw grote fijnproever! Deze graanvrije droogvoeding met vers vlees wilt u altijd in huis hebben! Verse zalm (30 %) en een hoog gehalte aan haringeiwit maken van dit volledige diervoeder een bijzonder voedzame maaltijd voor grote honden. Deze Calibra Dog Verve-droogvoeding levert niet alleen de nodige energie, maar streelt ook dagelijks hun smaakpapillen.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Adult Large Chicken&Duck

Verve

Een voedzame maaltijd voor volwassen honden van grote rassen (> 30 kg).
Een smakelijke graanvrije voeding met vers vlees, die elke hond doet watertanden. Kortom, het is alsof deze droogvoeding rechtstreeks van de slager komt. 30 % vers kippenvlees en hoogwaardig eendeneiwit - daarvan smult zelfs de meest kieskeurige eter! Maar dit volledige diervoeder smaakt niet alleen goed, het is ook nog eens goed voor uw trouwe vriend.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Senior Small Chicken&Duck

Verve

Een uitgebalanceerde voeding voor de senioren (7+) van kleine rassen (1–10 kg).
Laat uw trouwe kameraad eens zelf kiezen. Wat verwacht u dat hij kiest?... Vast geen worteltjes! Droogvoeding met vers vlees en zonder graan is onovertreffelijk! Met 30 % vers kippenvlees en heerlijk eendeneiwit... Is het niet om van te watertanden? Uw ervaren fijnproever zal niet alleen genieten van de smaak van dit volledige diervoeder; de natuurlijke Calibra Dog Verve-voeding komt ook zijn gezondheid ten goede.

Productgegevens

Calibra Dog Verve GF Senior M&L Chicken&Duck

Verve

Een uitgekiende voeding voor volwassen honden (vanaf 6 jaar) van (middel) grote rassen (10–90 kg).
Vanaf de eerste hap is deze krokante, graanvrije droogvoeding met vers vlees het favoriete kostje van uw grote fijnproever. Hij ruikt de combinatie van vers kippenvlees (30 %) en hoogwaardig eendeneiwit al vanaf een afstand en komt dan meteen aan rennen. Dankzij de extra chondroprotectiva die zorgen voor het behoud van soepele gewrichten, is dit volledige diervoeder de juiste voeding voor grote honden op leeftijd.

Productgegevens

Calibra Dog Life Starter & Puppy Lamb

Life

Calibra Dog Life Starter & Puppy Lamb - een complete superpremium droogvoeding voor pups (tot 3 maanden oud), ook geschikt voor drachtige en zogende teefjes. Deze droogvoeding met hoogwaardig lamsvlees en laag granengehalte (rijst) is hypoallergeen en levert de noodzakelijke voedingsstoffen tijdens deze belangrijke fase in de ontwikkeling van een hond.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Small Breed Chicken

Life

Calibra Dog Life Junior Small Breed Chicken - een superpremium hypoallergene voeding met kip voor jonge honden (3-12 maanden oud) van kleine rassen (1-10 kg) en met laag granengehalte (enkel rijst). Deze complete droogvoeding is licht verteerbaar. De componenten ondersteunen een goede spijsvertering.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Small&Medium Breed Lamb

Life

Calibra Dog Life Junior Small & Medium Breed Lam - een complete droogvoeding voor junior honden (3-12 maanden) van kleine en middelgrote rassen (tot 30 kg). Deze superpremium, hypoallergene droogvoeding met lam kenmerkt zich door zijn lichtverteerbaarheid, wat zorgt voor een optimale groei en een goede ontwikkeling van het jonge organisme.

Productgegevens